top of page

LIME-ROCK

Forside > Sortiment > Lime-Rock

Som navnet antyder trækker serien på inspiration fra kalkstenen og dens unikke udtryk, som altid skifter en lille smule for hver sten der deles. Serien er produceret med banebrydende teknologi hvilket giver serien en flot dybde og et råt udtryk.

Imola Ceramica Lime-Rock

Lime-Rock er som nævnt skabt med den nyeste teknologi og resultatet er et nyt materiale med en dynamisk levende energi. En kraft, som udstråler fra strukturen til overfladen, hvor den opfanger hele kompleksiteten af ​​kalkstenens forskellige lag og facetter samt den skønhed, som dens subtile uregelmæssige åre afspejles i lyset. Serien fås i fire klassiske farver; beige (B), grå (G), sort (N) og hvid (W).

Serien er produceret som full-body porcelain og kan anvendes overalt i den private bolig og offentlige rum på både gulv og væg. Serien tilbyder en god formatpakke hvor især 75x150 cm bør fremhæves til brug på både gulv og væg. Til serien fås også mosaik skåret som sildeben, samt en ekstra skridsikker overflade, som gør flisen anvendelig til trapper og udendørs brug.

FARVER

Imola Ceramica Lime-Rock farve A

A

Imola Ceramica Lime-Rock farve G

G

Imola Ceramica Lime-Rock farve N

N

Imola Ceramica Lime-Rock farve W

W

FORMATER

37,5 x 75 cm

75 x 75 cm

75 x 150 cm

Plan (R10/B)

OVERFLADER

Stokhugget (R11/C)

TILBEHØR

Mosaik

Sokkel

Trappeflise

Full body porcelain

FLISETYPE

Rektificeret

bottom of page