MICRON

Forside > Sortiment > Micron

En af danmarks mest solgte fliseserier, som idag er en klassiker. Det letflammede tidløse udseende gør flisen let at holde, og med en af de bredeste størrelsespakker på markedet, passer Micron flisen perfekt til alle byggeprojekter, store som små. 

AM MICRON_2_cover.jpg

Serien fås i sek forskellige farver og laves i syv forskellige formater - Herunder de nutidige 30x60 + 60x60 cm. formater. Til serien findes også mosaik, dekor fliser, listelli, sokler og trappefliser - alt sammen med til at fuldende Micron pakken og skabe helt unikke løsninger på tværs af farver og formater.

 

Hvad der adskiller Micron flisen fra de mange kopier er, at flisen er sammensat af fire forskellige farver som først bliver atomiseret og herefter sammenpresset og brændt. Dette giver en langt dybere og detaljerig overflade, end hvad man kender fra mange andre fliser med dette udseende. 

 

Seriens karakteristisk flammede, men stadig rolige look, gør den oplagt at bruge i alle boligens rum. Ydermere passer flisen perfekt til offentlige byggerier såsom restauranter, hoteller, butikker, butikscentre og meget mere.

FARVER

1/7

B

G

BG

N

DG

W

FORMATER

10 x 10 cm

10 x 60 cm

15 x 15 cm

15 x 60 cm

30 x 30 cm

TILBEHØR

Listelli

Dekorflise

Stavmosaik

Trappeflise

Sokkel

30 x 60 cm

60 x 60 cm

OVERFLADER

Plan (R9/A)

Blankpoleret

FLISETYPE

Full body porcelain

Rektificeret

Rustik (R10/B)

Italienske keramiske fliser af absolut højeste kvalitet, fra en af verdens førende fabrikker. Her finder du et bredt udvalg af keramiske fliser til dit næste byggeprojekt.

Tlf.: (+45) 75 81 40 34

Mail: info@colourceramica.dk

Web: www.colourceramica.dk

 

Copyright by Colour Ceramica © 2021

Colour Ceramica A/S

Vangen 8

4500 Nykøbing SJ.

Danmark

CVR: 26493943

Gå til Colour Ceramica's hjemmeside