Q-STYLE

Forside > Sortiment > Q-Style

Q-Style serien er med dens trælook designet simpelt og lækkert. Træets struktur og forskellighed er flot imiteret i denne serie og med sine 20x120 cm format får man den eksklusive fornemmelse af lange gulvbrædder.

AM Q-STYLE 1_cover

Q-Style navnet er et udtryk for hvad denne serie prøver at opnå. Q kommer af det italienske ord quercia som betyder eg på dansk. Style skal ses som værende de udtryk man kan putte ind under stil; smag, æstetik. elegance. De fire forskellige farver er fint afbalanceret og variationsgraden i keramikken gør at man får fornemmelsen af ægte træ når man ser på fliserne. 

 

Serien er ideel til den private bolig og kan fint kombineres med Imola Ceramicas mange vægfliseserier. Q-Style fås kun i formatet 20x120 cm og i to forskellige overflader. Til serien fås sjove og flotte dekorfliser som kan nedlægges i gulvet for at give det hele et personligt touch. 

1/10

FARVER I:

B

G

T

W

FORMATER

20 x 120 cm

OVERFLADER

Plan (R10/B)

Rustik (R11/C)

TILBEHØR

Dekorflise

Sokkel

FLISETYPE

Glazed porcelain

Italienske keramiske fliser af absolut højeste kvalitet, fra en af verdens førende fabrikker. Her finder du et bredt udvalg af keramiske fliser til dit næste byggeprojekt.

Tlf.: (+45) 75 81 40 34

Mail: info@colourceramica.dk

Web: www.colourceramica.dk

 

Copyright by Colour Ceramica © 2021

Colour Ceramica A/S

Vangen 8

4500 Nykøbing SJ.

Danmark

CVR: 26493943

Gå til Colour Ceramica's hjemmeside