top of page

STONCRETE

Forside > Sortiment > Stoncrete

Med en fusion mellem to af de mest populære udtryk på det danske marked: sten og beton, har Imola Ceramica skabt en serie der passer ind i den nordiske minimalisme. Fire flotte afstemte grålige nuancer gør sig godt overalt i den private bolig samt til offentlige rum..

Stoncrete fra Imola Ceramica er med sine fire grålige nuancer en forholdsvis simpel serie, men med sit minimalistiske udtryk, er farverne flot afstemt designet. Nuancerne spænder fra den lyse Camargue (CG) farven til Dark Grey (DG). Argento (AG) farven er nøje afstemt tidens dæmpede farver. Til serien hører der flotte dekorfliser, mosaik, sokkel samt trappefliser - alt sammen med til at kunne skabe en komplet fliseløsning..

Stoncrete har en skridhæmmende R10 overflade og kan anvendes til både gulv og væg overalt i den private bolig, samt i offentlige rum som butikker og caféer. Til serien kan også fås en udendørsvariant i 90x90 cm, til dem der ønsker en ensartethed til ude- samt indearealer. Udendørsflisen er 20 mm tyk, og kan derfor nedlægges løst i bl.a. sand el. græs.

FARVER

Stoncrete farve AG

AG

Stoncrete farve CG

CG

Stoncrete farve DG

DG

Stoncrete farve G

G

FORMATER

30 x 60 cm

60 x 60 cm

60 x 120 cm

90 x 90 cm

OVERFLADER

Naturale (R10/B)

Rustik (R11/C)

TILBEHØR

Dekorflise

Trappeflise

Sokkelflise

Mosaik

FLISETYPE

Coloured body

Udendørs (R11/C)

bottom of page