top of page

THE ROOM

Forside > Sortiment > The Room

Er ønsket eksklusivitet, så bør The Room være serien for dig. Imola Ceramica har hentet sin inspiration fra nogen af de flotteste og mest sjældne typer af sten, der findes rundt omkring i verden. Med denne serie har Imola Ceramica sat helt nye standarder for, hvad der kan forventes af keramiske fliser - og det bør opleves!

Imola Ceramica The Room

The Room serien fås i fire fantastiske designs med hver deres særprægede udtryk: Cremo Delicato er en eksklusiv og elegant italiensk marmor med en hvid/elfenben farve og sjældne grå/gullige årer. Infinity Brazil (INF BR) er en sjælden kvartsit sten fra Brasilien med en særlig rig sort farve. San Pedro (SAN PE) er også kendt som Silver Roots og stammer fra Lilleasien. Dens baggrundsfarve kan variere fra duegrå til en rig beige med dybe, mørke og tynde årer af brun til rødlig nuance. Statuario Venato (STA VP) stammer fra Italien og er en type som forekommer i meget små mængder sammenlignet med andre hvide italienske marmor typer. Der er tale om en ren mælkagtig farve med grå vener af lille og mellemlang bredde. Serien produceres i hhv. en mat og blankpoleret overflade, hvor blankpoleringen medfører en flot dybde i designet, og den matte variant giver flotte forskellige lysrefraktioner i overfladen. Fliserne er produceret med den allernyeste teknologi og alle formater produceres i kun 6,5 mm tykkelse.

Serien kan anvendes overalt i den private bolig på gulv og væg. Ydermere kan serien anvendes i offentlige rum og passer fint ind i caféer og restauranter som ønsker noget helt specielt. Fliserne bør fuldklæbes for at sikre bedst mulige montering.

FARVER

The Room farve BLA DA

BLA DA

The Room farve INF BR

INF BR

The Room farve CRE DL

CRE DL

The Room farve INV WH

INV WH

The Room farve SAN PE

SAN PE

The Room farve STA VP

STA VP

The Room farve GRA AN

GRA AN

The Room farve PAN WH

PAN WH

FORMATER

60 x 60 cm

60 x 120 cm

120 x 120 cm

TILBEHØR

Dekor

Mosaik

Sokkel

120 x 260 cm

Plan (R9/A)

OVERFLADER

Blankpoleret

Full body porcelain

FLISETYPE

Rektificeret

bottom of page