top of page

BLOX

Elegant serie der efterligner effekten af at blande elementer som ler, sten sand og vand. Resultatet er en minimalistisk serie i seks afdæmpede farver med aftryk af småsten i overfladen. Blox gør sig godt overalt i den private bolig samt til offentlige rum.

Cover

Blox fra Imola Ceramica er med sine seks forskellige farver en serie der appellerer til mange forskellige stilarter. Farverne flot afstemt og især farverne Beige Scuro (BS) og Argento (AG) farven er nøje afstemt tidens dæmpede farver i hhv. det varme og bløde spekter. Til serien hører der flotte dekorfliser, mosaik, sokkel samt trappefliser - alt sammen med til at kunne skabe en komplet fliseløsning.

Blox har en skridhæmmende R10 overflade og kan anvendes til både gulv og væg overalt i den private bolig, samt i offentlige rum som butikker og caféer. Til serien kan også fås en udendørsvariant i hhv. 60x60 og 90x90 cm, til dem der ønsker en ensartethed til ude- samt indearealer. Udendørsflisen er 20 mm tyk, og kan derfor nedlægges løst i bl.a. sand el. græs.

FARVER

Blox farve AG

AG

Blox farve DG

DG

Blox farve B

B

Blox farve G

G

Blox farve BS

BS

Blox farve W

W

FORMATER

30 x 60 cm

60 x 60 cm

60 x 120 cm

90 x 90 cm

TILBEHØR

Dekorflise

Trappeflise

Sokkelflise

Mosaik

120 x 120 cm

OVERFLADER

Naturale (R10/B)

Rustik (R11/C)

FLISETYPE

Coloured body

Udendørs (R11/C)

bottom of page