PEQUOD

Trælook serie fra Imola Ceramica der har fået sit navn efter skibet fra Moby Dick. Stilen i Pequod serien er inspireret af amerikansk valnød, navnligt hvalfangerbådene fra Massachusetts. Pequod imiterer flot effekten fra havet, bølgerne, vinden og solen.

Imola Pequod farve B

Pequod fås i hhv. 15x60 og 16,5x100 cm. Klassiske formater til flot at imitere trægulve. Serien fås i fire forskellige farver i traditionelle mørke og lyse toner. Overfladen er plan med en svag struktur, der er med til at give fliserne en god skridhæmmende overflade - ideel til den private bolig. Til serien fås også sokler der passer i længden til begge formater.

Pequod serien kan fint kombineres med flere af Imola Ceramicas vægfliser for at bryde trælooket, Serien passer godt til sommerhuse og andre hjem hvor der ønskes charme og en romantisk stil, men hvor man ønsker at udnytte de fordele, en keramisk løsning kan tilbyde.

1/5

FARVER

A

B

BS

T

FORMATER

15 x 60 cm

TILBEHØR

Sokkel

16,5 x 100 cm

OVERFLADER

Plan (R10/A)

FLISETYPE

Glazed Porcelain

Italienske keramiske fliser af absolut højeste kvalitet, fra en af verdens førende fabrikker. Her finder du et bredt udvalg af keramiske fliser til dit næste byggeprojekt.

Tlf.: (+45) 75 81 40 34

Mail: info@colourceramica.dk

Web: www.colourceramica.dk

 

Copyright by Colour Ceramica © 2021

Colour Ceramica A/S

Vangen 8

4500 Nykøbing SJ.

Danmark

CVR: 26493943

Gå til Colour Ceramica's hjemmeside