SICLIY

Flot ny steninspireret serie fra Imola Ceramica. Design for serien Sicily bygger på sandstenene der findes de fleste steder på den italienske ø Sicilien. Sandsten er igennem tiden brugt til størsteparten af husbyggeriet på Sicilien. Er ønsket romantisk stemning, så er Sicily en oplagt serie.

Imola Ceramica Sicily farve G

Sicily fås i fire forskellige farver der flot imiterer de forskellige variationer sandsten kan forekomme i.  Med fem forskellige formater byder Sicily på et væld af kombinationsmuligheder til at skabe unikke gulv og vægløsninger. Ydermere har serien mosaik, trappefliser og sokler der er med til at give en ekstra flot og komplet finish.

Sicily serien er skabt for at hylde øen Sicilien og dens unikke historik. Serien passer flot ind i den moderne private bolig, hvor der ønskes noget helt specielt. Serien kan også fint bruges diverse offentlige rum, grundet sin høje slidstyrke og den svagt skridhæmmende overflade.

1/8

FARVER

B

DG

G

W

FORMATER

6,5 x 20 cm

37,5 x 75 cm

60 x 60 cm

60 x 120 cm

75 x 75 cm

OVERFLADER

Plan (R10/A)

Stokhugget (R11/B)

TILBEHØR

Mosaik

Trappeflise

Dekorflise

Sokkel

FLISETYPE

Full body porcelain

Rektificeret

Italienske keramiske fliser af absolut højeste kvalitet, fra en af verdens førende fabrikker. Her finder du et bredt udvalg af keramiske fliser til dit næste byggeprojekt.

Tlf.: (+45) 75 81 40 34

Mail: info@colourceramica.dk

Web: www.colourceramica.dk

 

Copyright by Colour Ceramica © 2021

Colour Ceramica A/S

Vangen 8

4500 Nykøbing SJ.

Danmark

CVR: 26493943

Gå til Colour Ceramica's hjemmeside