WOOD

Markedets flotteste træ-look serie. Wood serien er produceret med nyeste CDS teknologi som giver et meget naturligt og oprigtigt udseende i forhold til traditionelle trægulve. Skab unikke miljøer hvor der normalt ville anvendes trægulve og opnå fordelene ved vedligeholdelse og rengøring som en keramisk flise kan tilbyde. 

Imola Ceramica Wood farve W

Wood serien fås i syv forskellige naturtro farver, lige fra hvidolieret gulve til teak udseende. Flisen laves kun i formatet 16,5x100 cm der fint imiterer normale træplanker. Serien fås også i en skridsikker udgave, ligesom der findes sokler, dekorfliser og trappefliser for at fuldende seriens mange muligheder.

 

​Serien er til primært gulv og kan anvendes overalt i den private bolig. Wood kan fint kombineres med de mere minimalistiske vægserier så som Light eller Nuance, for at opveje det varme og bløde look som træ-looket giver.

1/25

FARVER

A

R

CE

T

G

V

W

FORMATER

16,5 x 100 cm

TILBEHØR

Listelli

Dekorflise

Trappeflise

Sokkel

Plan (R10/A)

OVERFLADER

Glazed porcelain

FLISETYPE

Struktureret (R11/B)

Tlf.: (+45) 75 81 40 34

Mail: info@colourceramica.dk

Web: www.colourceramica.dk

 

 

Copyright by Colour Ceramica © 2018

Colour Ceramica A/S

Fjordvejen 57, Sønderhav

6340 Kruså

Danmark

CVR: 26493943

Italienske keramiske fliser af absolut højeste kvalitet, fra en af verdens førende fabrikker. Her finder du et bredt udvalg af keramiske fliser til dit næste byggeprojekt.

Gå til Colour Ceramica's hjemmeside